Qbrick udskiller videoproduktion i selvstændigt selskab

Qbrick, der sidste sommer blev opkøbt af det svenske fibernetselskab IP-Only, ensretter nu forretningen på tværs af de nordiske enheder og udskiller i den forbindelse den danske videoproduktionsafdeling i et selvstændigt selskab,

Qbrick kan således øge fokus på kerneforretningen for at efterkomme den stigende interesse for avancerede videoløsninger. Som udvikler af forretningskritiske videoplatforme og leverandør af hosting, transcoding og distribution af video via eget CDN vil vi fortsat styrke vor position som den største nordiske virksomhed indenfor online video. I den forbindelse er der mange spændende nyheder undervejs, hvilket vi glæder os til at fortælle om senere dette forår.

For at gøre udskillelsen så gnidningsfri for virksomhedens kunder som mulig, overgår samtlige af videoproduktionsafdelingens medarbejdere og produktionsfaciliteter til det nye selskab, som fortsætter under navnet Axion. Den daglige ledelse i Axion udgøres af Gorm Ravn-Jonsen og Andreas Wittrup Willadsen.

For further information on this press release, please contact:
Jesper Bonde, Country Manager, IP-Only Qbrick Denmark.
qbrick.denmark@qbrick.com , +46 70233456.

Original Press Release: http://www.monitor.dk/nyheder/qbrick-udskiller-videoproduktion-i-selvstaendigt-selskab